Serraee Kızlar d vitaminini kac damla kullanıyorsunuz?kacıncı haftadasınız?ve hangi d vitaminini kulanıyorsunuz?
Novaa Serraee D vitaminim 42 çıktı en son. 60 a çıkarmak için doktorum 5 damla ocean d3k2 verdi. 18. haftadayım. Bir ay sonra tekrar değere bakılıp ona göre doz ayarlaması yapılacak.
CansuDRY Bayancorek Ben de Wellcare kullanıyorum. Ama kafama göre aldım. Size doktor mu önerdi. Kaçlık kullanıyorsunuz?
Esra33-34 Serraee hamilelerın kullanması gereken bır vıtamın tahlılle tahlılsızde verılıyo benım 13 haftamda tüm değerlerim düşmüştü bebek annenın kanından alıyo tüm vitamınlerı ondan verılıyo canım. Sonra doktorun kan demir d vitamını verdı kullanıyorum suan 20 haftalıgım
Cigdemm1 Serraee hayır şuan coledan kullanıyorum yeni aldım bundan önce viteol müydü neydi onu kullandım bitti bunu aldım 4 damla şeklinde kullanıyorum.
Bayancorek CansuDRY 5 ml yazıyor üstünde. Bana normal de sağlık ocağında monovit vermişlerdi ama kendi doktorum Wellcare önerdi. Sprey tarzı olan takviyeler damlalara nazaran daha iyi etki ediyormuş , çabuk artış gösteriyormuş öyle dedi kendisi. B vitaminini de Wellcare verdi hatta.
Minnoslarim Coledan kullanıyorum günde 3 damla, zeytinyağıyla birlikte tüketirsen daha etkili dedi doktorum, karıştırıp içiyorum.
Serraee Esra33-34 biliyorum aslında ama bugün saglık ocagındaki ebe 9 damla veriyoruz eger düşükse 10 damla dedi ben hamile kalmadan önce bakalım dedi doktorum 6.99 cok düşüktü 10 damla kullanıyordum sonra hamile kaldım bi süre sonra 5 damla yeter dedi doktorum ama ebe yetmez diyor kafam karıştı
mirage333 Serraee ben 12. Haftada başlamıstım d vitaminine. Pedia-d günde 10 damla kullaniyorum. Ozaman d vitaminim 20 cıkmıştı. Şuan 27 haftaligiz gecen hafta kan verdim simdide 23 çıkmış. Normal deger 30 un üzeri olmalı. Bu hafta kontrolum var belki artırir ilacı, yükselmiyor çünkü.
Serraee mirage333 anladım canım ben tekrar baktırmamıştım saglık ocagında bakılmıyor diye soracagım doktora sonraki gitmemde teşekkür ederim