1990_ayse Gebelik öncesi çarpıntım hep vardı ama şimdi olan daha çok korkutuyor beni bebeğe zarar gelecek diye benim gibi olan var mı 3 kez oluyo günde 1 saat sürdüğü de oluyo 5 dakika sürdüğü de
Tugbashn 1990_ayse benimde ayni sorun var 26 haftaligim son bir haftadir carpintim oluyo bayilacak gibi oluyorum ozellikle yururken oluyo gunluk hayatimi olumsuz etkilemeye basladi yokmu bi caresi acaba Allah yardimcimiz olsun insallh.
saglikciaanne Merhaba benimde öncesinde hep vardı şuan resmen arttı aşırı heycanlaniyorum umarım bir sikinti olmaz geçmezse kadın doğum doktoruna söyleyeceğim biraz kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum bende
1990_ayse saglikciaanne ben söyledim seni yorar dedi bebeğe zarar vermez dedi ama bende sizin gibiyim sürekli çarpıntı panik
saglikciaanne 1990_ayse evet malesef iki kat artıyor hele hamile olduğumu öğrendigumdeb beri kendimi çok dinler oldum kafam hep kalbimde hızlı mi atıyor diye sürekli kontrol ediyorum korkuyorum Allah yardimcimiz olsun arkadaşım
Tugbashn Ayni sorun bendede var 26 haftaligim evde bir sorun yok ama disari cikip iki uc adim adinca cok siddetli carpintim oluyo bayilacak gibi oluyorum hemen biryere oturuyorum gunluk hayatimi olumsuz etkilemeye basladi neden olabilir acaba
1990_ayse Hayırlısı ile alırız inşallah bebeklerimizi.. Tüp bebek ile hamile kaldım ben 13 haftalığım daha herşey Allahtan ama benim yüzümden ona bişey olursa kendimi asla affetmem