Sehheerr Bu perşembe doktora gidicem tam o gün 27 haftalık olcam sabah aç karnına gel şekerine bakıcaz falan dedi ama nasıl oluyor sonuçlar nasıl çıkınca yükleme yapılıyor yaptıran var mı
goktugunannesii Sehheerr banada aç gel demişti gittim açlık ve tokluk kan şekerime baktı sonuçlar gayet güzel dedi sanırım bir sorun görmediği için şeker yüklemesi yapmadı
Htc58 Bnde bgun geldim yaptırmak için ama 75 lik denmişti hastanede bulunmuyomuş dışarı eczane yada medikalden alın dediler 3 defa kan alınacak 1 saat arayla dedi ama erken gelin dediler
Sehheerr goktugunannesii o gün öğlene kadar hastanede kalıcam desene 🙄🥺 serklajlıyım o yuzden gıt gelde yapamam yakın hastane ama yınede yürümek yasak oldugu ıcın taksiyle gıdıp gelıyorum inşallah normal cıkarda bide sekerle ugrasmam
goktugunannesii Sehheerr maalesef canım hatta idrar tahlili de yapıldı bana aynı gün çıkmadı sonuçlarım daha sonra tekrar gittim çok geçmiş olsun inşallah normal çıkar
goktugunannesii minisinannesiyim risk olduğu için demiştir dikkat edersen sorun olmaz karbonhidratlardan uzak durman gerekiyor makarna pirinç pilavı patates gibi. Daha önce bende de insülin direnci çıkmıştı o zaman bekardım. Hem ilaç kullandım hemde pirinç makarnayı kestim düzeldi. Gıda çok önemli.