aycanimbenbilmem Adairem ben normal doğum düşünüyorum ama arkadaşım geçen hafta sezaryen oldu rahatlıkla
VergiliBirsenTolga Adairem Bende 31 haftayım herşey normal , normal Doğum düşüyorum ama korkum çok direneceğim
cinderella Adairem bende normal düşünüyorum 39 haftalığım sadece o günlük sıkıcam artık dişimi sonrası rahatlık inşallah
Nuranemre Canım bende suan 40 oldum tam kesinlikle normal dogum istiyorum Allah nasip ederse bir kere şöyle düşün ben kendimi hep bu şekilde motive ettim dünyada kaç milyar insan var okdr insan doğum yaparken ben niye yapamayayım
Baharun2 Nuranemre bende şöyle motive ediyorum,minnacık hayvanlar bile kendi başına doğururken ben niye normal doğurmayayım 🤦🏻♀️
Sedahoca Bende normal düşünüyorum ve son ana kadar direneceğim çocuk çünkü adı üzerinde normal olan bu 🌼
bebekkaradag Adairem 39+5, bugün normal doğum yaptım. Sakın korkmayın. Herşey mükemmeldi🙏🏼 13.22’de kızım dünyaya geldi, inanın şu an ayaktayım her işimi kendim görüyorum🤗
hafsa2020 bebekkaradag maşallah kesiniz çok varmı o an hissediliyor mu kesildiği en korktuğum an o da 🙄
Aysunilhan Geçen sene bebeğimi kaybettim normal Doğumla aldılar, çok acı çektim , şuan 31 haftalık hamileyim normal doğurup kucağıma almak istiyorum 🙏🙏
Calasun Adairem bende çok korkuyorum dahada bar bana ama o sancılar bebegini getiricek sana sancısı bile güzel bi anlık birşey 🐣🙏🏻Hakkında hayırlısı yine saglıkla bebişini kucagına alırsın inşallah