scentburcu61 Yumurtayı çok seviyorum Menemen,omlet,haşlanmış farketmiyor tüketiyorum sadece o ilk mide bulantılarında vs tüketememiştim☺️
Aksakal1907 @Merveofs bende öyle yapıyorum haşlama makinesi var saolsun benim yerime tam benim ağzıma layık yumurta yapıyor 🤣🤣 sarısının kenarları ortaya doğru pişmiş ortası çok hafif ıslak kalmış gibi güzel oluyor hergun yesem bıkmam 🥰 omlet yaparsam yada tereyağında malesef bu dönemde tam pişiriyorum yoksa sarısı cıvık seviyorum ekmek banmalik 🤣🤣
Merveofs Aksakal1907 aaa tam eşimin istediği gibi bir pişme derecesi hiç tutturamıyorum ya arada oluyor 😬😂
Canpolat Eslemim34 bende çok haşlanmış nefret ederim sırf öyle yiyebileyim diye yumurta patates haşlayıp salatasını yapıp yiyorum başka türlü önler yapıyorum ya çok pişmiş direk yiyemiyorum 😀
EssoSavve Eslemim34 genelde kızarmış istiyor bizimkiler kendime özel yapmıyorum kenarından tırtıklıyorum haşladığım zaman iyice haşlarım dilimler üzerine pul biber zeytinyağ dökerim başka türlü gitmiyor malesef
Nurcanyks Eslemim34 Ben asla az pişmiş yemiyorum çok zararlı hasliyorum en sağlıklısı bu çünkü sizde öyle yiyin bence😊