Gul_ozkan Antalya da yaşayıp uncali yada vitelada yeni ikili test yaptıran varmı 1 haftam kaldı devlette sıra bulamadım mecbur özelde yaptıracağım onada fiyat bilgisi vermiyorlar yeni yaptıranlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
bayanukuslu Gul_ozkan ben ilk defa özelde muayeneye başladığım için 3 tüp kan ve idrar tahlili toplam 4 tane tahlil verdim. 200 tl aldılar kuzum. Bayramın haftasına yaptırmıştım
Annesininportakali53 Gul_ozkan genelde fiyatlar özelde 100-150 tl arasi oluyor ikili test kuzum devlette sıra bulamıyorsan özele git zaten vereceğin kandan çok ultrason önemli bebegin ense kalınlığı burun kemiğine feln bakıyor doktor ondan sonra kan sonucunda çıkan tabloya göre degerlendiriyor 🥰
Annesininportakali53 Gul_ozkan muayene ücreti veriyorsunuz ikili testte sadece kan için ayrı ücret alıyorlar.. örnek veriyorum ben özele 250 muayene ücreti veriyorsam 100 tl kan alirlar eğer devamlı gittiğiniz bir özel hastane varsa zaten 10 gun içinde giderseniz muayene ücreti odemiyorsunuz sadece ikili test parası odersiniz