Sinemira dilosss bende içiyorum bırakamadım 34 haftalığız bakalım ne olcak ama vicdan sızlıyor illaki napıcaz bilmiyorum
Humus dilosss ben sigara icilince uzuluyorum. Hastanede biriyle gorustum oda sigara kullanyomus bebegim gelisimi 3 hafta geriden geliyomus. Simdinpisman ictigine birakmis. Kimisidr icmis bisey olmamis. Bnce kendinizi tutabiliosaniz icmeyin 🙏🏻🙋🏻♀️
Aysunilhan dilosss sigara yada tütün dişinizi sıkın içmeyin 31 haftalığım öğrendiğim gün bıraktım allah korusun bişey olduğunda vicdan azabından ölmektense böyle içmem daha iyi
dilosss [bilinmeyen] kükürtlü tütün ne demek canım. Ben tekel tütünü alıyorum evde sarıyorum iyi degil mi onlar ilk bebeğin mi
dilosss Sinemira evet ikinci gebeliğim kalbinde sorun vardı onu kaybettim bu ikinci . Ama doktora sordum Sigara yapmaz diyor
Sinemira dilosss normal sigara tüketiyorum hayır puanlık YÖK Allah’a şükür hatta gelişimi 2 hafta çnde gidiyor ama sonra ne oluur bilmiyorum Doğunca görecez ama çevremde tüketip Doğum yapan çok hepsi sağlam ama işte olurda benş bulur diye korkuyorum 🙈🤭😔
dilosss [bilinmeyen] doktoruna dedinmi tütün içtiğini canım. Aslında o pakettekiler daha ağır ya sarı oluyor böyle değil mi
Zynp19 Kozlar mesajlarınızı okudum size şunu söyleyim ilk hamileliğimde içiyodum 9haftalıkken bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim ve günde 10 taneye yakın içiyodum bazen daha az tabi tütün tekel hiç farketmiyodu şuan 17 haftalık hamileyim hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım şuanda bebeğim çok sağlıklı Allah'ıma şükürler olsun size Öner'im lütfen içmemeye çalışın hareketlerini hissediyorum ve o kadar güzel bi duygu ki anlatamam 😇
Sinemira Zynp19 ya ne güzel bırakabilmişsin 34 haftalığım gümbür gümbür hissediyorum yerimden oynatıyor gelişimi ikş hafta önden gidiyor ama doğunca ne olacağını bilemem bi ara kafayı yemiştim ağlıyordum sabahlara kadar
Sinemira [bilinmeyen] tabi az içiyorum önceden bi paket biterdi şimdi hatta bi sigarayı bütün içmiyorum 5 tane bişe içsem kırıyorum öyle yakıyprum