minigimiz Selam kızlar 21 haftalık olduk fakat hareketlerı tam anlamıyla hissedemiyorum ya uzun zaman oldu doktora gitmeyeli endişlendim sanki normal mi acaba bu
incitanem94 minigimiz hafif böyle kaymaları pıt pıtları hissediyorsan sıkıntı yoktur canım. Benim günde bi iki kez bu sekilde oluyodu. Yeni 21 oldum 3-4 gün önce tam anlamıyla hissetmeye başladım seninde çok yakındır merak etme. Bi anda başlıyo sonra devamı geliyo zaten insan şok oluyo 😁
minigimiz _momy_ sanki hiç hissetmiyorum gibiyim bazen geceleri o da bır iki sanıye pıt pıt oluyor ya o mu degıl mi düşğncelere giriyorum
Eelliiff1234 2 gün kaldı benimde 21 olmama bende öyle çok hissetmiyorum ama normal bence endişe etmeyin. Arada kıpırtı hissediyorum sadece zaten bi kaç haftaya almaz daha güçlü hissediriz 🥰
minigimiz Eelliiff1234 inşallah ya bakalm korkuyorum her defasında bırsey mı oldu Allah korusun kalbimi durdu yarın ilk işim doktora gitmek
Esra33-34 Bende 20 haftalıgım. Ikıncı gebeliğim ve karnımı delip deşiyo canım yanıyo sürekli yer değişiyor ya dikey duruyo oturur sekılde yada yan duruyo yan agrılarım olusuyo. Bende dıyorum bazen geç hissetseydım😀ilk gebeliğimde geç hissetmiştim