Efnanada Merhaba hanımlar Ankarada detaylı ultrason yapan devlet hastanesi var mı ? ya da önerebileceğiniz uygun fiyatlı özel bir hastane erken randevu almam gerekiyormuş şuan 17+4 haftalık hamileyim
Melike0671 Efnanada Ankara şehir hastanesi var bende Ankara’da yaşıyorum ama özelde yaptıracam Çarşamba günü
Kuzeyn_annesi Efnanada ben devlette yaptırdm istanbuldaym gayette iyi ilgilendiler evet foto vermiyolar ama yarm saat kadar baktı herşeyine.
Nihan6 Efnanada ben de randevu sorunu yaşadım şehir hastanesini önerdi herkes, özel diyorsanız güliz karahanlı var bana önerilmişti 🙄
eminemre99 Melike0671 canım kendi kadın doğum doktorun bakıyor sonra seni radyoloji bölümüne mi godoyorsunun ve şuan kaç haftalık hamileyim 18 ile 24 haftlar arası okuyir genelde doktorlar bukhim kadaryla 21 20 haftalıkken bakıyorlar
minnnie Efnanada Özel muayenehanelerde 40-50 dk sürerken devlette 10-15 dk baktıklarını duymuştum. İmkanınız varsa düzgün bir yerde yaptirsaniz daha iyi. Zaten hamilelikte bir detaylı ultrason bir de doğum önemli seçim yaparken🤷♀️
Efnanada eminemre99 evet doktorum 20 haftada gelmemi söyledi detaylı ultrason için bende devlete gidiyorum fakat iyi olmadığını söyledi bir çok kişi detaylı ultrasonda özele gitmeyi düşünüyorum
eminemre99 Efnanada anladım canım benim Allah’ım hayırla sağlıkla kucagimza almayı nasip etsin inşallah
yldrmhavva Özlem Tuğçe Kalaycı var çok tavsiye ederim 1 buçuk saat yaklaşık bebeğe bakıyor, damarlarından kulak memesine kadar. 650 lira bir fiyatı var. Çankaya / Cevizlidere mahallesinde.
yldrmhavva devlette 3 boyutlu fotoğrafını bile vermiyorlar detaylı ultrasona, kesinlikle özele git derim, 1 buçuk saatlik işi 15 dk ya sığdırmaya çalışıyorlar.
eminemre99 Melike0671 anladım canım benim bnde özele gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırız ben 17 haftaligim hani kendi doktorumiz sonra radyoloji bölümündeki doktor bakıyor doye biliyorum