Saracn Merhaba Hanımlar, Bugün hastaneye giden bir tanıdığım aracılığıyla (Diler Koyuncu'ya gidiyor) aldığım bilgiye göre doğum fiyatlarına hastane bu ay zaman yapıyormuş Normal doğum ücreti 2500 Sezaryen ücreti 3100 TL olacakmış. Yakın zamanda randevusu olup hastaneye gidecek olan arkadaşlar net bir bilgi alıp bu hastaneye gidenleri aydınlatabilir mi? Benim kontrol sürecime 2 haftam var daha bilgi almak istiyorum.
DuyguAlkan Bende diler hanımın hastasıyım . Fiyat aldığımız bir bayan var hastahanede yaklaşık 3 hafta önce pazarlıkla fiyat aldık. Sizde mutlaka pazarlık yapın. Eğer Doğum yapmazsam perşembe muayenem var gidersem sorarım tekrar.
Neseyakut GzdeSar ben de fiyat istedim kapora vermek istedim kesinlikle kabul etmediler zamlı fiyattan ödeme yapacakmis im. Ayrıca Ocak ayında da muhtemel yeni yıl zammı gelecekmiş. Ben Şubat doğumlu olacağım
Sevecenanne Bende şubatta doğum yapıcam nerada diye bir doktora gidiyorum sizler memnunmusunuz doktorunuzdan?
Saracn Sevecenanne Mesut Karakuş'a gidiyorum esasen çok memnunum ama şayet bu zamlar söz konusu olursa Ocak ilk haftası doğumum başka bir hastane bulma taraftarıyım