DilaraNefes Gebeliğin kaçıncı ayında karında kahverengi çizgi çıkar ve cinsiyet belirler mi bilgisi olan yazabilir mi ?
ezos DilaraNefes 18 haftada oluştu eşim farketti belli belirsiz önce bir çizgi ve oğlusum olucak kuzenim 4 hafta önde onun da kızı olucak onda da oluştu cinsiyetle alakası yok bence olcaksa oluyor çatlaklar gibi 😞
Sedayznn 5.ayın sonuna çizgim belirginleşti 6.aydayım çok koyu değil benim ki ama cinsiyet ilk defa duydum
lavitaebella Benim erkek ve ilk aylardan çizgi belirginleşmeye başladı. Şuan çok koyu olmasa da göbeğin üstünden devam ediyor.
AybikeTemiz Benim göbek deliğimin üstünde var ama var demeye bin şahit ister çok belli olmuyo kızım olucak ama cinsiyeti benmle aynı olan kişiler tanıyorum kopkoyu çizgileri var. Cinsiyetle alakası yoktur bence.
Muhammedamine 23. Haftadayım cinsiyeti erkek benimde yok . Cinsiyetle alakası yok arkadaşımın ki de erkekti çok fazla belirgindi göğüslerine kadar halada geçmedi doğum yapalı oluyor baya . Genetik bir durum olmalı anneminde olmamış 3 erkek kardeşim var onlarda olmamış bendede olmamış
Agg0207 Cinsiyetle alakası yok cilt tonuyla ve hormonlarla alakalı herkesde olucak diye bişey yok benim 16. Haftamda oluşmaya başladı şimdi daha koyu renkte 24. Haftadayım
ElifKarata DilaraNefes benm cok erken oluştu ilk 3 ay dan itibaren başladı şuan baya koyu göbeğin altından göğsümün altına kadar çizgi 😋😘🙏 cinsiyet kız