minikcicegim_22 Mavistez canım düzenli sancı var ama 3 cm hala acılmam yavaş ilerliyor 2.gebeliğim olmasına rağmen inşallah bebeğimle sağ salim kavuşuruz
Hello_AtillaKaran Sağlıkla kucağına al İnşallah. Çok rahat bir doğum geçirirsin Allah’ın izni ile İnşallah 🙏🏼💗
minikcicegim_22 Naazli saat 15.15 te geldi bebiş canım 14_15saat sancı cektim ilk doğumum daha kolaydı bu biraz zor gecti
minikcicegim_22 Mavistez Süreç çok uzun sürdü canım da oğlumu küvezde aldılar ciğerinde amniyon sıvısı kalmış
Betulsen34 minikcicegim_22 ay canim 2. Doğumlar kolay kisa oluyor diyorlar birde. Ay benide korku basti son 8 günüm ve 2. Dogumum 🙄benimde zor gecicek gibi bir his doguyor. Ilki ilk ikinmada dogmustu
Naazli minikcicegim_22 Olsun kuzucum çok şükür bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun. Güzel yılları olsun inşallah 🙏🏻
Mavistez minikcicegim_22 sağlıkla çıkar canm üzülme atlatmışsiniz artık benimde ikinci daha zor doğmuştu bakalm üçüncü nasıl olcak bende beklemedeyim artık 38+5oldum
Msl22 minikcicegim_22 Ne kadar kalacakmis peki canim allah şifa versin en kisa zamanda bebisine kavusursun inşallah 💕💕💕😍
minikcicegim_22 Betulsen34 Herkesin bir olmuyo benim çevremdekilerin hepsi 2.ciyi kolay doğurdu benim neden böyle oldu anlamadım
minikcicegim_22 Naazli Daha kavuşamadık bebiişle canım yanıma getirmeden yoğun bakıma aldılar hemen hemde başka hastaneye
minikcicegim_22 Msl22 inşallah canım gündüz ziyaret saatinde hem gidip görüp bebiş hemde doktoruyla konuşıcaz umarım ciddi bişey yokturdaa hemen kavuşurum yavruma
Sevdayagci minikcicegim_22 geçmiş olsun size de. Bende 7 mayısta kızımı 36+3te doğum yaptım. İlk başta bi sıkıntısı yoktu ama sonradan biraz nefes alırken zorlanınca küveze aldılar. Bizde bugün görmeye gidicez inşallah en kısa sürede kavuşuruz meleklerimize🙏🏻💜