Kızlar çarşamba ya da perşembe günü sezaryen olcam büyük ihtimalle. Bugün hasta oldum. Boğazlarım pert genzim dolu bacaklarım ve başım ağrıyor perişan haldeyim hala uyuyamadım. Nasıl iyileşcem bilmiyorum ilaçsız. Ne yyim ne içiyim hemen toparlanırım ne biliyosanız yazın lütfen
Doğuma 4 gün kala hasta oldum yardım kızlar nolur
Annevecanliblog tamamıyla aynı durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum…
Oz4 Tuvalette postu attım bebeğim teers ve nişanım geldi kanlı bir şekilde hayattaki şansım yani. İlk doğumumda da yorgan döşek hastaydım
Annevecanliblog gecmis olsun ihlamur diycem ada cayi diycem onlarda icilmiyor gebelikte sanırsam bolca mercimek limonlu ic sicak biseyler tüket vikis sur kendine ve ayagini sicak tut bildigim bunlar cnm gebelikte anca
Annevecanliblog bebek dönmedi dimi simdi gitseniz direk sezeryan alırlar sizi sanirsmam oyle demistiniz
Prenseslerinannesi344 evet şimdi çıktık bakalım gidiypruz muhtemelen öyle olcak
Annevecanliblog Allah’ım kolaylık versin şifa versin sizde bebekte sagsalim evinize dönün inşallah
Oz4 Ayyy allah razı olsun çok teşekkür ederim ❤
Oz4 Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤
Annevecanliblog 35+1 şuan ben de öyleyim. Boğazlarım şiş ağrıyor, burnum tıkalı 🥲 nasıl geçecek ne yapacağım bilmiyorum
Hello_AtillaKaran en iyi gelen şey pastil şimdilik
Hello_AtillaKaran ben de aynı haftamdayım ve boğazım bitik öksürüyorum çok kötüyüm :((
Annevecanliblog hadi bakalim hayirla don evine cnm
Annevecanliblog ne yaptınız nasılsınız
Oz4 bebeğin harekerleri çok yavaşlamıştı sezaryene alındım 9.15te doğum oldu canım şükürler olsun 🥰
Annevecanliblog hayırlı olsun. ALLAH analı babalı büyütsün inşallah
Annevecanliblog hayirli olsun cok sevindim kovit test zorunlumu benimde buhafta dogumum kimindiyor kalkti test kimide zorunlu
Annevecanliblog canım yarım limonu sık, üzerine çay kaşığının ucuyla tuz koy karıştır. Gece yatmadan önce iç ama üzerine su vesaire içme sabah kalktığında özellikle boğazlarına olan etkisini göreceksin
Annevecanliblog terlemeye bak biran once dinlen nane limon sicak buhar cek ihlamur ic baharatli tavuk corbasi
Annevecanliblog hayırlı uğurlu olsunnn coook sevindim sizin adınıza Allah’ım güzel kaderler yazsın inşallah