ebrue Haftadan beri uyuyamıyorum 11 hafta olduk ama hala gece uykum yok sebebi ne bilmiyorum ama uyuyamıyorum sabahları da uyumuyorum ki gece uyuyayım diye ama yok sizde de oluyor mu böyle sorunlar yatağa giriyorum en az 3-4 saat sonra uyuyorum neden böyle oluyor
32_smr ebrue bende 11 haftadayım geceleri çok rahatsızlık oluyor uyumak istiyorum hemen genelde uyurdum bugün uyuyamadım 😞
ebrue B1e2b3e4g5i6i7m_mm ne zaman düzeliyor acaba bu durum uyuyamıyorum sinirlerim bozuluyor bu sefer de gergin oluyorum oysa uyumak istiyorum
ebrue 32_smr uykusuzluktan ayakta duracak halim yok ama bir türlü uyuyamıyorum sanırım hormonlardan kaynaklı yatarken uyku yapsın diye bide süt veya yoğurt tüketiyorum ama yok basında böyleyse sonunu çok merak ediyorum 🙁
ebrue Vera09 ikisini de tüketmiyorum gebelikten önce içtiğim zaman uykumu getirirdi hatta ama gebe olduğundan beri içmiyorum
Polenpolen52 ebrue bende baslarda oyleydım, duzeldı sonra hemen , suan son haftalardayım gece uykum gıttı sabah beş altıya kadar ayaktayım , hava aydınlanınca uyuyorum 2 ye kadar , doktor cok normal vucut kendını bebege hazırlıyor dedı
Deryy ebrue ayy bende uyuyup bu saatte uyanıyorum takılıyorum bi iki saat bidaha uykuya dalıyorum 🥲 Sonra bidaha uyanıyorum daha iki aylık olmadan böyleydim şuan 33 haftalığım ayın 20 sinde 8 ayı btriyorum uyku gttii yok 😅😅😅
Hello_AtillaKaran ebrue saat şuan 05:25 uyuyabilsem şuan uyanık olmazdım. Tam uyuyorum sonra bi bakmışım 2 saat sonra uyanmışım sonrasında daha uyku yok sabaha kadar oyalanmaya çalışıyorum yatakta bir sağa dönüyorum bir sola. Allah yardımcımız olsun
Melisaninannesi Vallah bende 36+5 deyim kaç haftadır gözüme uyku girmiyor… Uyuyamıyorum. Ağırlaşıyor insan