Kızlar merhabalar araştırmalarım sonucunda detaylı ultrason için Pendik’te Halil Mesut’u buldum. Öncelikle belirtmeliyim ki doktorumuz Dünya çapında alanının birincisi olan bir doktor. Kendisine 19. Haftamda gittim ve öğrendim ki bebeğimin sol böbreği multikistik displastik böbrekmiş yani bebeğimin bir böbreği kistli olduğu için tek böbrekle yaşayacakmış hocamız beni İlhan Varank’ta Perinatoloji bölümünde Çiğdem hocamıza yönlendirdi oda kontrol ettikten sonra Çapa tıpta takibimize devam ettik. Tabi bu süreçlerde Halil bey beni asla yalnız bırakmadı benimle gebeliğimin sonuna kadar ilgileneceğine söz verdi ve beni bebeğime nasıl faydalı olabileceğin konusun da bilgilendirip içimi rahatlattı ☺️ Hem psikolojik anlamda hem de sağlıksal anlamda beni çok rahatlattı yani paramı alayım baktık işimiz bitti herkes kendi yoluna demedi bir aile olduk adeta ve her gittiğimde bebeğimi renkli bir şekilde görme fırsatım oldu ☺️ Bebeğimin nasıl büyüdüğüne renkli fotoğraflarla şahitlik etmek inanılmaz güzel bir duyguydu artık 38. Haftamıza giriş yaptık bu arada ücret merak edenler için ben 420 tl ödedim doktorumuza yani piyasanın çok çok altına ve yaklaşık 19 haftadır beraberiz doktorumla ☺️ Doğum konusunda da bana tavsiyelerde bulundu doktoruma da sayesinde karar verdim ☺️ Doğduktan sonra da bebeğimin 40. Gününde check up’ını beraber yapacağız ☺️ Detaylı Ultrason isteyenlere şiddetle tavsiye ederim kendisi mükemmel bir insan kafasında soru işareti olanlara yardımcı olurum seve seve unutmayın erken teşhis hayat kurtarır ☺️