Gebeyim15 biranneadayiyim ilk attığım linke bakdıysanız karnımdan bakıldı o ben yurt dışındayım canım buranın cihazı çok net Türkiyedekilerin ultrasonuna bakıyorum bebek yok minicik nokta gibi ama ikinci attığım linke bakdıysanız o alttan muayene
Gebeyim15 fatmaeldmr sizinkinin cinsiyeti neydi yandım o zaman desenize olsun sağlıklı olsunda varsın hiç durmasın 😂
fatmaeldmr Gebeyim15 ben 11+5 de öğrenmiştim cinsiyeti doktoru sıkıştırp şanslıydım oğlumda göstermişti 😂
Gebeyim15 Ysmeslm bizimkinden iki hafta büyük bebişiniz aslında söylemesi lazım bazı insanlar çok erken söylüyor bizim şansımız mı artık bakalm nasip ne olursa olsun sağlıklı olsunlrda
Ysmeslm Gebeyim15 evet gerçekten sağlıklı olsunlar ama işte merak ediyoruz hemde alışveriş için heyecanlanıyoruz 🙂🙂
Gebeyim15 Ysmeslm amin inşalah evet böyle bile zor tutuyorm alış veriş için cinsiyeti öğrendiğimde ne olur Allah bilir eşim şimdiden dertli😂😂
Gebeyim15 fatmaeldmr şanşlıymışsın valla yumurcak durmadıki kadın anlasın cinsiyeti😂 aslnda çok küçük nasıl bu yaşta o hareketleri yapıyor hayret ettim