Bussbusss İki gündür bacağıma uyurken aniden kramp giriyor resmen alt bacağımda yumru oluşuyor. Bu neden oluyor anlamadım başına gelen var mı🤦♀️
happykidsandmom Bussbusss ben de aynı durumdayım bacak arkasını yumrukluyorum resmen ama normalmiş merak etmeyin
Suleermz Bussbusss çok normal canım magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor çığlık atarak uyandığımi biliyorum doktorunuza soyleyin magnezyum baslatsin ve maden suyu da çok iyi geliyor
Fddozcan Canım benim oluyor 37+4 haftaligim 3 4 gündür oluyor. Süt ve süt ürünlerini fazla tüketmeye çalış ve maden suyu da icmeye calis ben de tuketiyorum ama yine de oluyor yarın kontrolüm var soracağım dr a
Bussbusss Fddozcan ben daha 29 haftalık yeni yeni başladı doktora kontrolüm ay sonu o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum 😒
Vera09 Evet uykuda oluyor benim çok erken başladı😞 magnezyum eksikliğinden oluyormuş ilaç verdi doktorum siz de sorun
Bussbusss Suleermz maden suyu tüketiyorum düzenli egzersizde yapıyorum ama demek ki takviye de almam gerekiyor 😒
Suleermz Bussbusss kesinlikle bende düzenli yapiyorum ama takviye ölünce geçti en azından her gece olurken şimdi 1 hafta 10 günde bir falan oluyor
3babymom Bussbusss dün bende de oldu magnezyum eksikliğinden oluyor günde bir tane kullanmaya başladım hamilelikte olabiliyor süt ürünleri tüketmek lazm
Ersibneh Bussbusss ay suann ben resmen uyurken özellikle baldır tarafımda kitlenme oluyır sanki canım çok açıyor
Seval4120 Bussbusss benim de oluyor süt ürünleri çOk tüketmek gerekiyormuş bebek bizden beslendiği için eksiklik oluyormuş ben doktoruma danistigimda öyle demişti
yeliz007 Bussbusss ayyy canım bende 32 haftalık hamileyim hatta daha yeni oldu bana bayramın 2. Günü uyuyoruz sabah bir bacağıma kramp girdi hatta eşime ovdurdum sonra gerilince diğerine girdi o geçti ama ilk giren 2 gün sürdü ağrısı