Bet7408 Dilara71 hissedersin merak etme o dönemlerde bende hiiiç hissetmedim sonradan hissettim şuan 29+5 im çok aşırı hissediyorum ayağı çıkıyor 😂 birde doktor çok zayıfsın o nedenle erken hissetmişsin dedi eğer kilonuz normal ve üzeri ise geç hissedebilirsiniz merak etmeyin
Dilara71 Bet7408 belkıde normalde bende hamile olmadan once zayıfdim ama cok kılo aldımm belkıde ondandır
Aylinbzky34 18.3 te oturup elimi göbeğimde gezdirdim biraz dinledim bir kaç defa hareket etti o günden sonra tık yok 2 hafta kadar oluyo ilk hamileliğim bu arada
Eminecak Karnindaki kaslara gore bebegin hareketliligine göre hissetme zamani degisiyor. 27 de kafasi aşağı dönmüştü daha fazla hissetmeye başlamıştim 33 deyiz hic durmuyoruz
Hil38 Nskyhn bende 18 lerde hissettim biraz toplu oturursam rahatsız oluyor sanırım kıpırdanmaya başlıyor paşam 😀
Ozlemsarap 16da kelebek kıpırdaması gibi gidiklanmalar hissettim ama şuan 21+5 deyiz çok güçlü hissediyorum dışarıdan karnımın hareket ettiği görünüyor 😍
Nskyhn Hil38 evet ben de bugün hususi rahatsız olsun diye oturdum hareket etsin diye sonra üzüldüm 🥴😂😂😂