1996fatma 37+2 günlüğüz kafamı gören ooo bu kırkta bile çıkmaz karnın çok yukarda diyorlar çok sıkıldım hayır soran oldu sanki insanlar neden böyle yemin ederim bayramda evden çıkmasan bundan mutlu olacaktım 😨
HavvaZ 1996fatma ay bende aynıyım senle karnım düştü ama daha da düşmesi gerek millete göre moral bozuyorlar gerçekten öyle bir inceliyorlar ki insanlarımiz birde seninle iddaalasiyolar. 😅Takma kafana hicibisi boşver
sunandfun7 1996fatma Benim de bir arkadaşım var ikimizde hamileyiz beni görür görmez merhaba bile demeden hemen karnımı inceliyor kendisiyle kıyaslama yapıyor bebeğimin ultrason resimlerinizi görmek istiyor kendi bebeğiyle kıyaslayacakmış benim hiç böyle takıntılarım yok her gebelik kendine özel ama bazı insanları çözmek cok zor ses etmiyorum bende gönlü olsun 😄
Gudu 1996fatma Benimki de 7 Aysan beri hep assagida her gören doğuracaksjn dio ama suan 36+6 günlüğüm doğurmadım millet herseye konsur ben takmıyorum He deyip geçiyorum.
1996fatma Merykls kız bir bilsem doktorum 2hafta önden gidiyor bebeğin kanala hızlı inmiş diyor ama dışarda gören herkes ayyy sana daha çok var diyorlar 😂
uraz_ve_annesi- Cidden karın nasıl düşüyor aşağıya ben 24. Haftadayım bebeği hep göbeğimin altında hissediyorum çıkacak mı bu yukarı sonra geri mi inecek kafamda deli sorular 😂
ceren_1411 Ay bende bayramda delirdimmm.30.haftadayım Herkes karnın aşağıda,karnın düşmüş dedi.Zaten erken doğum riskim var iyice korkuttular doktora gittim kontrol amaçlı bi sıkıntım yoktu şükür
ceren_1411 Merykls ilk kez hamilelik geçiriyorum bazen mideme doğru sert bi baskı oluyor elimle dokunuyorum acaba kafası falan mı😂
1996fatma sunandfun7 ay var var bana bunj yapanların çoğu hamile zaten bilmiyorum insanlrmı tuhaf benmi tuhafım😂
sunandfun7 1996fatma biz tuhaf değiliz şahsen ben kendi sürecimle ilgileniyorum bilgi alısverişi yapıyorum varsa tavsiyelerim söylüyorum ya da dinliyorum ama kimsenin bebeginin ultrason resmine bakarak benimki nasılmıs demiyorum yazık cok yorucu bir durum onlar icin 🤷🏼♀️
Gudu 1996fatma Milleti geçtim kaynanam bile senin yüzün cillenmis bu kız değil erkek diyor Ayrintili ultrasyona ve 3 tane doktorumun kız demesi dışında bir sorunumuz yok😅 En son bebek doğunca orasını senin gözüne sokucwz dedim😂😂