Lykiav Kızlar bugün hastaneye gittim acile. Bebeğin 2 hafta gelişim geriliği olduğundan,bu hastanede doğum yapamazsınız dediler. Başakşehir çam ve sakura da doğum yapan var mı ya da yakını yapmış olan var mı??
T1996 Lykiav canım muhtemelen yenidoğan yoğun bakımı yoktur ya da yeterli değildir o yüzden burda yapamazsın demiştir doktoru dinlemeni öneririm 🌸
sulekesskin Yani ne alaka bende anlamadım şehir hastanesi bir de Baya büyük orası doğum yapmadım daha ama orda takipliyim
Lykiav sulekesskin çam ve sakura da değil Esenler’de yapamayacağımı söyledi doktor. Çam ve sakura veya bakırköye gitmelisin dedi. Çam ve sakuraya da doğuma asistan giriyor ,çok kötü davranıyorlar dediler.
sulekesskin Lykiav ya çoğu insan olumlu yorum yapmış doğum konusunda binde bir çıkıyor işte bu zamana kadar muayeneler de hiç kötü davranan görmedim ben şans işi biraz
Bebek-C Arkadaşım çam sakurada doğum yaptı ama öyle kötü muameleden bahsetmedi. 35. haftada suyu geldiği için doğuma alındı fitille açılmayı sağlamışlar kendi sancısıyla doğurdu.
Lykiav sulekesskin doğru diyorsunuz ama bende tamamen şanssızım galiba hangi hastaneye gitsem hep kötü muamele yapan doktorla karşılaşıyorum
Lykiav sulekesskin acilinden giriş yapsam onlarda aynı şekilde ilgililenir mi acaba? Randevu olmadığı için mecbur acil yani
Tupbebekile Benim yakin arkadasim dogum yapti cokda memnun kaldi ozel hastanede ilk dogumu olmustu ondan hic farki yok cok rahat ettim hatta okadar ilgililerki gene olsa orda yaparim dedi . Sahsen bende yakin olsaydim orayi tercih edecektim kismet artik
Lykiav Tupbebekile bende aciline gitmeyi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim umarım bizde iyilerle karşılaşırız 🥰