Sedaezer Kızlar 32+5 gün ama kaburgalarim çok batıyor sırt ağrım çok olmaya başladı ne yapacam nasıl geçecek bilmiyorum ama nefes almakta bile zorluk çekiyorum bazen uzaninca bile geçmiyor bazen
Melinapasa Sedaezer evet ya çözüm bulan yazsın gece uyurken bile kaburga ayrısı cekıyorum bende 32. Haftadayım.
Sedaezer Melinapasa ay bende dayanamıyorm şuan uzanmisim uyuyamıyorum nefes alamıyorum çok ağırlaştım
BMelek Sedaezer doktorum bana uyumaya yakin dusa girmemi onermisti o sekilde biraz olsun geciyordu yemekleride az az yiyip ogunu fazlalastir dedi. Birde yastik gobegimin altindan gogusume dogdu bir tanede bacak arasina koyup yatiyordum o sekilde biraz daha hafifliyordu ama en cok dus iyi geliyordu
Anakralicee Sedaezer maalesef geçmiyor o bebek büyüdükçe baskı yapıyor benim ilk oğlumda doğumdan sonra bile acıdı bir müddet😕
Melinapasa Magnezyum gecırır dediler aldım ama düzenli kullanmadım yarından itibaren kullanayım bakayım 🙈
ElisaMom Doğurmak dışında bir çözümü yok, ilk gebeliğimde son zamanlarda uzanıp uyuyamaz olmuştum, yaslanıp uyuyordum resmen. Allah yardımcımız olsun
Sedaezer ElisaMom bence de tek çözüm doğum ama dayanamıyorum bazen ya Allah hepimizin yardımcısı olsun
Dilayyyyy Sedaezer evet o haftalarda bebek rahim seviyesnin en ust seviyesinde ve ben de cok siddetli yasadim aglatacak derecede malesef cekicez bu acilari suan 39 um hafifledi bebek asagi indi baya
-PembePapatyam- Sedaezer aynen bende yaşıyodum spora başladım ve çok fayda etti platesle hareketler var netten bakarsan canım çok fayda ediyo şükür kurtuldum