54Duyguguc Merhabalar güzel anneler nasıl gidiyor? Neler yapıyorsunuz? Alışverişe başlayan oldu mu yoksa daha erken mi? Ben gördükçe alıyorum öyle çok bir şey almadım. Bebek hareketleriniz başladı mı :) benim minik minik kıpırtı şeklinde 🥰
Nskyhn 54Duyguguc ben 11 haftalıkken büyük eşyalarını aldım 🙈 zam geliyor diye 🙈 o yüzden bence erken değil. Ama kiyafeti son aya bıraktım bı de biberon falan onlar hediye geliyor sürekli ve gelmeye devam eder diye düşündüğüm için kendi ihtiyaçlarımi arada alıyorum 🙈 ay 19 oluyoruz benimki hiç durmuyor yerinde bariz güm güm başladı 😂
DemirinAnnesiiii 54Duyguguc 00:00 da tam 24 haftalık olacağız inşallah Demir’im ile 🙏 beyefendinin çoğu şeyi hazır gibi 💙
Demet2323 54Duyguguc benim ilk kizimda kalanları giydirecem ikizlere. Sadece aynı renk bişey Ler alicam beşik araba herşey duruyor şuan 24 haftalık olduk kıpır kıpır lar biri varki çikolata 🍫 yiyince mafediyor beni tekmeleyerek bellim ağrıyor ilgilenmem gereken bı kızım var off çok zor geçiyor ama herşeye değer inşallah hepimiz sağlıkla aliriz kucağımıza 🙃
Meryy69 54Duyguguc Elhamdülillah bizde 21 +4 üz yani arada hissediyorum ama böyle çok fazla değil hatta takılıyorum acaba benim hissetmiyorum diye ahh bilmiyorum ama henüz hiç birşey almadık bekliyoruz 7 ayda almaya başlayacağız Allah nasip ederse
54Duyguguc Nskyhn Ay maşallah 😍 ne tatlı 🌸 annemler de beşik gibi şeyleri 2 ay kala alalım falan diyor ben de dedim fiyatlar artıyor sürekli diye ama şimdilik duruyoruz bakalım
Busra1644 54Duyguguc bizde 00.00 da 20 +5 oluyoruz 😍😍 ama aşırı çok hareketlerini hissetmiyorum normal mi ki ya
54Duyguguc Busra1644 ben de çok aşırı hissetmiyorum öyle minik minik arada gıdıklıyormuş gibi 😂🥰 doktora sormuştum normal dedi 24. Haftadan sonra daha net oluyormuş