asin merhabalar, uygulamalar indirdim bir sürü ancak hep 2 hafta + fazladan görünüyor . kendi bildiğim haftalık hesabım mi doğru tıbben olan mı doğru bebeğimin gelişimi için ?
birpatiningolgesinde asin son adet tarihinizin ilk gününden hesaplanır haftalar tıbben takip edin siz :) uygulamalar doğru yani merak etmeyin bende anlayana kadar cok kafa yormustum :)
Zeyho asin canım benimki plansız hamilelikti ve ne zaman kaldım bilmiyodum doktor tahmini en sonki adet başlangıcıma göre girmişti 12 haftalık oldugunda sistem bizi düzeltiyor bebegin gelişimine göre demişti çünkü 12.haftaya kadar bütün bebekler aynı oranda gelişirmiş.sen doktorun dedigine göre bak bence
Dark asin son adet tarihi ve doktorun dediğine göre takip edeceksiniz. Uygulamalar son adet tarihine göre hesapliyor zaten
Bsrbsrrr asin ben ultrason görüntüsüne göre sisteme girildi son adet tarihim , aslında ağustostu ama Eylül girildi çünkü düzensizlik vardı, doktorun dediği de geçerli olur🙏🏻😊
asin çok teşekkür ederim cevabınız için henüz doktora gitme fırsatım olmadı , bir yandan sürekli okuyorum düşünüyorum +2 hafta demek çok şey değişitiriyor bebekte, kafam çok karışmıştı sağolun 🤗
BrcnSym Öncelikle hayırlı olsun :) İlk ultrasonda doktorunuz bebeğin gelişimine göre net bir hafta verecektir. O zamana göre de kendi merakınızı gidermek için son adetin ilk gününü baz alın derim :)