Nisrem Hazal1301 3 gun oldu bnm daha dktr ahir geçiriyorsun kortizon baslayalim dedi cocuk dktruna danistik mecbr kalinan durumlarda kullanbilabilir dedi 3 cocuk doktorundan bu tehidi aldik ama internette cokta hos seyler yazmiyor emin degilim ne yapacagimi bilmiyorum gercekten
Hazal1301 Nisrem kaç gün ve ne dozda önerdiler size hangi derecedeymiş durumunuz iyileşme süreci nasıl olurmuş iyileşmeye olumlu baktılar mı
Nisrem Hazal1301 evet agir geciriosn dedi 3 doz baslicam 3 gun snrasnda birer tane azalcak yuzde 90 iyilesirsin snrasndada fizik tedavi onerdiler oraylada grustum 3 hafta snrasnda etki grursunuz baslariz dediler.simdi bn ne yapim sizce kortizon basliyim mi
Hazal1301 Nisrem benim de belirtilerim sizin gibi bana da prednol 16 ilk üç gün 3 tane sonraki 3 gün 2 tane sonraki 3 gün 1 tane şeklinde verildi ve 9 günde bitti bide B12 takviyesi ve mide koruyucu gözüm için de krem verildi ama hafif geçirdiğim söylendi
Nisrem Hazal1301 walla doktorda bi garipti bni gordu ne oldu kiz conmi carpti seni falan dio makara biseydi bnde hafif atlattigimi dusunuodm aslnda ama agir geciriosn diince korkmadm diil aizde kulak ya da şakak agrisi varmi acaba.ist. zeytinburnu avrasya hastanesine gidiorm bn
Hazal1301 Nisrem bende istanbul ok meydanına gittim bide şişli Etfal var ona göründüm ikisi de kısmı buldu ağır denmedi bana yüzde 95 iyileşir ilaçsız bile dediler bana ama benim kulak baş burun gibi hiçbir agrım yok sizin var mı
Ruveyda_baskapan Nisrem annem geçirdi canım kortizon verdiler yanlış bir uygulama değil ama yüzü için mimik hareketleri yaptı sakız çok çiğnedi mesela ve ıslık öttürdü evde hep kuş gibi 😂😂 2 haftaya geçer ama yüzünü rüzgardan koru sıcak falan deme havaya dışarı çıkarsan yüzüne tülbent falan sar
Nisrem Ruveyda_baskapan cok teşekkür ederim aydinlattgnz icin bnde brzdan baslicam kortizona.Bu ilaci icmek skinti deilde emzrdgm icin korkuyorm daha 10 gunluk tyzesi….ama bi cok kanaldan gorus aldik ic dediler dualarinizi eksik etmyn bizim icin olur mu
saglikciaanne Kulak burun bogaz da çalışan sağlıkçı olarak yazıyorum size kortizon dışında tedavisi yok ilaçlarınızı kullanmazsanız ileri boyuta taşınır yüzdeki sinir kaybı doktorlara biraz güvenin ilaclarinizi kullanın.
Nisrem saglikciaanne cok teşekkür ederim cevapladgnz icin brzdan baslicam ilaclarima tek korkum emziriyor olmak illaki sutten gecicek cunku ama baska caremde yik gibi gzukuyor
Hazal1301 saglikciaanne ben ilaçlarımı bitirdim 9 gün prednol 16 mg ve B12 kullandım çok az bir düzelme oldu sizce bu olumlu birşey mi iyileş süreci için
Hazal1301 saglikciaanne bide ben o ilaçı ilk 3 gün 3 tane sonraki 3 gün 2 ve sonraki 3 gün 1 şeklinde kullandım ilacım bugün bittti tekrar almam mı gerekiyor yoksa ilaç sürece birtek bu şekilde mi oluyor
Ruveyda_baskapan Nisrem bir sorun olsa doktor iç demez emin ol stres yapma sütün kesilmesin hadi geçmiş olsun , sakızı ağzından eksik etme faydasını göreceksin