Nisrem Merhaba 30 nisan sezeryanla kizimi kucagima aldim cok sukur yaklasik 5 gun snra gozumu tam kapatamadigimi ve dudaklarimda hissizlik farkettim haftasinu oldugu icin mecbr bir devlet hastanesine gittim direk kortizon basladilar enziriyorum dedim ama kullanabilirsin dediler yarin bir izel hastanede kkb de randevum var basina gelen varmi litfen bilgisi olan ne zaman gecer bu illet illa kortizon mu kullanmak gerekir lutfen yardm bekliyorum sizlerden
Deletedmom7373700 Nisrem annemde geçirmişti ama hiç hatırlamıyorum ben kortizon verdiklerini. Öyle bişey yapılmadı diye hatırlıyorum. Bence öncesinde başka doktora da gidin kesin
Dark Nisrem ne kullanılıyor bilmiyorum ama bundan sonra çok dikkat edin. Stres yapmayın, rüzgarda kalmayın,kışın mutlaka yüzünüzü sarıp çıkın, çok soğuk su vurmayın yüzünüze
Sellly Nisrem benim de eşim geçirmişti. Kortizona başlatmıştı daha sonra da fizik tedaviye. İlk hissettiği günden sonra git gide yüzünde belirginleşti, sonrada yavaş yavaş azaldı ve geçti çok şükür. Korkma çok kişi geçiriyor ve birşey kalmıyor. Seninde geçecek. Takip etmen gereken kortizondan sütün etkilenirmi?
Nisrem Deletedmom7373700 yarn gidecegim teşekkür ederim annenize n gibi bir tedavi uygulandi acaba iyilesme uzun surdumu cok korkuyorum
durumom2022 Benim eşimde kışın soğuktan geçirdi aynı kortizon başladılar hemen. 2. Ayı dudakları kapanıyor ama gözü hafif var daha inşallah hızlı iyileşirsiniz sizde 🙏sıcak kompres yapmıştım ben fayda sağlıyor diye okumuştum
Nisrem durumom2022 yapiyorum asun masaj ve egzersizde yapiyorum ama emzirdigim icin kortizon konusunda cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum gerçekten kizim daha 8 günlük önceliğim onu emzirmek olarak yarin doktorla gorusecegim ana iyilesme uzun surecek diyede korkmuyor degilim
Nisrem Dark tesekkir ederim bilgi verdiginiz icin tum soyledimlerine dikkat ediyorum suan ama cok korkuyorum
Deletedmom7373700 Nisrem tedaviyi ney hatırlamıyorum. Küçüktüm o zaman. Soğukta kalmış cereyandan dolayı olmus. Öyle demişti doktoru. Ama çok uzun sürmedi diye hatırlıyorum. 1-2 aya toparlamıştı. Çok şükür hiç bir etkisi kalmadı. Sadece soğukta falan dikkat ediyor yüzünü sarıyor
durumom2022 Nisrem Zararı olsa doktorlar vermezdi diye düşünüyorum ben açıkçası ama yine de farklı fikir almakta da yarar vardır. B12 de vermişti doktor onu da takviye olarak alabilirsiniz yorumlarda görünce aklıma geldi.
mom1111 Nisrem daha yeni teşhis etti şuan 10 gün oluyor Ama dikkatli olun kalıcı olmaması için gerekirse birkaç doktor gidin Allah’ın izniyle düzelir rabbim tez zamanda şifa verip iyileştirsin inşallah 🙏
haticenurrr benim kız kardesim gecirmisti b12 takviyesi aldı ve devamlı sakız çiğnedi 1 hafta icinde düzelmisti, hiç korkma için rahat olsun🌸
Nisrem haticenurrr suan sakiz cigniorum inanin wallahi o kdr zorluyor ki anlatamm ins bnmkide 1 hafta kdr kisa bir surede düzelir
Hazal1301 Canım bende hamileliğim 34 haftasına bir sabah uyandım dilim uyuşmuş ve sol tarafımın felç geçirdiğini öğrendim akşamında gözümde tam kapanmamaya başladı şuan 10 gün oluyor çok azda olsa iyileşme var ama uzun bir süreçmiş hamileyken bu paikoloji öyle zor ki inşalalh geçer ikimizin de bilgisi olan yazsın lütfen
Hazal1301 Nisrem bana ilaç tedavisi uygulandı hamileliğimden dolayı hafif doz Ve sadece bir hafta şuan bitti ilaçlar ama zaman alabiliyor bu süreç iyileşme olarak umarım iyileşir tamamen zaman önemli değil
Nisrem mom1111 kalici olmamasi icin ne yapmak gerek onuda bilmiyorum acikcasi kortizon kullanmak istemiyorum devlet hastanesi yuz felci teshisi koydugu an kortizonu yazdi gonderdi yani kacnci evrededir ne biyutta nasil gecer hic aciklama yapmadilar soru soruyorsn cevap vermiyorlar bakalim yarin gzl seyler duyarim ins dua edin bnm ve minik bebegim icin olur mu bnde size edecegim twz zamanda iyilesmeniz adina
Hazal1301 mom1111 ben bir kaçışla konuştum ilaç tedavisi veya zaman diyorlar başka bir süreçi yok dendi