balbebekannesi0 Kızlar ne kadar video izlesem 40+++ da doğurdum diyorlar. Ben 39+2 oldum ve 40 ı geçmesini hiç istemiyorum. Psikolojim bozuldu. Asla sancım gelmiyor. Yürüyüş hurma pilates merdiven her şey deniyorum yok yokkk.. neden böyle ya 😞😞😞😞🥲
Mehtapca06 balbebekannesi0 41+3 de dogurdum bende ama hastanene bagli benim ki bekledi sanci vermedi belki senin dojtor beklemez😂
Nergissi balbebekannesi0 benim doktor 40 a kadar bekleriz dedi. Bana da çok sağlıklı gelmiyor daha fazlası
Esmk balbebekannesi0 vaktini beklicez canım ben de ilk çocuğumu 40+ larda doğurdum..Sağlıkla gelsinler de bi iki haftanın lafı olmaz 39 hafta dayanmışsın 🥰
Minigin_annesi0 40+4 ten selamlar bacım 00dan sonra 40+5 olcaz yürüyüş hurma herşey deniyorum işe yaramıyo maalesef
balbebekannesi0 Minigin_annesi0 Ben de bebek kaka yapar diye o kadar bekleyemem galiba. O yüzden çok strese girdim.
Minigin_annesi0 balbebekannesi0 benimde tek korkum o, doktor 41+3 e Kadar bekliyoruz sancı gelmezse öyle sezaryen düşünüyoruz dedi.
Mehtapca06 balbebekannesi0 hahah bilmiyorum bana pandemi diye 42 ye kadar bekkicez dedi doktorum 😂 deliricektim
Mrvll balbebekannesi0 bende hiçbir belirti yokken 38+2 de suyum geldi 38+3 de normal doğum yaptım. Bende 40 lara dayanirim bu belirtisizlikle diyordum. Ekstra bir şey yaptığım da yoktu. Hep de bu haftada doğurmak istemiştim. Ansızın gelebilir bebekler, hakkınızda hayırlisi 🙏
Busramzcgl Mrvll nemde şuan 36.haftamdaydım öyle çok 38 de normal sağlıklı bir doğum yapmak istiyorum ki anlatamam çok yoruldum şimdiden ben
Neslikra06 balbebekannesi0 40+1 im bende de tık yok activating labor yapıyorum YouTube dan yürüyüş hurma yiyorum sıcak su banyo yapıyorum ama yok anam
duygucelebi balbebekannesi0 41+0 olduk hiçbir belirti yok onca şey yapmama rağmen. Birazdan kontrole gideceğim suni denedikten sonra yüksek ihtimal sezeryan olucaz sanırım 🤷 umarım normal bir şekilde sağlıkla gelir dua edin lütfen 🙏