Hazalaskin moom222 evde takmıyorum memelere özgürlük diyorum 😂 ama yok rahat edemem dersem sporcu sütyenleri gibi sütyenlerden kullanabilirsin dışarda normal sütyenlerimi kullanmaya devam ediyorum göğüs bedenim hala değişmedi çünkü
Budiss_Moms moom222 ilk zamanlar ağrı oldukça fazla olduğu için bez desteksiz sütyen kullanıyordum. Zamanla ağrı geçince evde de dışarda da hep destekli büyük beden aldım tabi onları kullanıyorum. Şimdilik rahatım bakalım 😌
Mehtapca06 moom222 evde de dışarda da desteksiz sporcu sütyeni takiyorum emzirdigim dobemden alistim diger tarzlari kullsnip rahat edemiyorum
Nergissi moom222 koca koca sütyenler aldım. Evde desteksiz(emzirme sütyeni) dışarda destekli normal sütyen
Merve_tna moom222 valla kullanmıyorum artık evde hiç takmıyorum dışardada sıkmayan desteksiz kullanıyorum
Buseyllzr moom222 emzirme sütyeni kullanıyorum çok rahat oluyor dışarı çıkacağım zamanda uçları belli olmasın diye göğüs pedi kullanıyorum 😚
Tazeanne0134 moom222 bedenimi sıkmayan ne varsa onu tercih ediyorum canım hele ki Adana gibi bi memlekette sıkan bişe asla giyilmez