Minigin_annesi0 dnz_dnz yok canım şuan sağlıklı görünüyoruz bzde de genetik sanırım baba tarafı uzun benim tarafımda uzun bende öyleyim😂
Minigin_annesi0 Bebek-C bana hep 2 hafta önde dediler bazende gayet haftasına uyumlu çıkıyo ultrason yanıltıyor bence
Bebek-C Minigin_annesi0 bana doktor hiçbir şey demedi. Son gittiğimde 36+2deydim mesela ama ultrasonda kafa ölçüsü 40 haftalık gösteriyordu.
Minigin_annesi0 Bebek-C ultrason yanıltıyor canım doktor bana kendisi dedi bebeğime kilolu iri diyolar mesela. Ben sana 4 buçuk kilo derim belki 5 kilo doğacak belki 4 kilo doğacak garantisi yok diyo
irem-Dora Minigin_annesi0 normal o zaman canım, erkekse bir de kız bebeklere göre daha iri oluyorlar zaten, genetik de işin içine girince hftasından önde gidiyorlar böyle 😊
Zuhalsareelif Minigin_annesi0 benmkıde buyuk genetık dedı doktor hatta benımde buyk dedı kendısı ıcın doktor zaten kafada bıse gorunse ultrasonda goruyorlar sıvı fılan.normal dogum olursa duzelıyormus
Annekuzusu_Ayaz Minigin_annesi0 benimkine de iki haftadır diyolar bu zamana kadar hiç dememişlerdi aslında böyle bişeyi bilmiyorum nasıl olacak kafa çıkmazsa sezeryan olursun dedi
Minigin_annesi0 Annekuzusu_Ayaz banada öyle diyo çıkarsada kesi çok olur diyo omzu takılabilir diyo korkutuyolar
Brgl34 Minigin_annesi0 bence hiç takılma zaten kafaları daha hızlı büyüyor diğer bölgelerine göre daha büyük olması normal doğduktan sonra zamanla eşitleniyor vücuduyla
Anneyim0607 Minigin_annesi0 Bana da öyle söylendi ama hiçbir sorunu yok bebeğimin. Bana tarafı boylu ve iriler. Kızım da onlara benzemiş
Busraaa127 Minigin_annesi0 bizim de öyleydi son 3 hafta kala doktor normale dönmüş vucuduyla orantılı olmuş dedi.