Didemesut Şuan nöbetteyim ve 5 haftalık gebeyim kasıklarım karnım çok ağrıyor. Ağrıdan midemde bulanıyor ama öğürme kusma olmuyor bu durum normal mi doktora gitmeli miyim
ozmus Didemesut benimde ilk haftalarda olmuştu, hasta olcak gibi ağrıyordu. Doktorumu bunaltmıştım artık kasığım ağrıyor diye🤭 ama siz de doktorunuza danışın yine de
Bayancorek Didemesut Kasık ağrım oluyordu benimde. Doktorum rahim geliştikçe büyüdükçe olur çok normal demişti, siz yine de içinizin rahat etmesi açısından bir sorun bence. 🌸🤗
Gul1998___ Didemesut ilk hafdalarda agri normal bendede oluyirdu ama seni cok kotu ediyorsa doktora sor canim
Didemesut Gul1998___ ayın 16 sında doktor randevum var o zaman gittiğimde soracağım inşallah 😇😇 daha 5 haftalık ama tedirgin etmeye yetiyor Bayancorek
Didemesut Vera09 insan ister istemez korluyor çünkü 1 düşük yaptım kan uyuşmazlığından teşekkür ederim :)
Didemesut Vera09 ya birde şey sorcam süpürge falan yaptınız mı ilk haftalar evimi süpürmek lazım ama korkuyorum
Bayancorek Didemesut 22+5 iz hala oluyor kasık ağrım, insan ister istemez bir huzursuz oluyor tabi. Hayırlısıyla gelsin minikler sağlıkla.🙏🏼🤗