Ay ya üzüldüm vallahi bende tek tek yorumları okuyup geliyorum Buda sizin için iyi bişey ben kürtaj oldum 5 yıl önce görmediğim tedavi kalmadı artık tüp bebek yada aşılama yapmayı düşünüyorduk işte bişey ebe vesile oldu kasım ayında gebe kaldım 12 aralıkta bebeğim gitti tabi bu süre içinde 10 gün hastanedeydim dayanmadım dedim Diyarbakır’a doktorumun yanına gidecem çıkışımı istedim gittik doktorum dedi sağlıksız gebelik dedi kürtaj yapalım ama ben tavsiye etmem ben hocam siz biliyorsunuz ben ne zorluklarla hamile kaldım dedim doktor dediki bu sizin için çok güzel bişey dedi ben eminim erken gebe kalacaksın dedi eve git dedi ne zaman düşeceği belli değil bende olsun dedim 10 günde bi kesin muane dedi eve geldim bi gün geçti kanamam oldu dedim kesin 6 ay düşünmem şansa eşimin işi çıktı gitti 10 şubatta adet oldum eşim 18 şubatta geldi afedersiniz ama bide istemedik eşim bi gün kaldı gitti 10 Mart gldi 13 geldi hep baktım olmuyorum soğan kürü pekmezle tereyağı kaynattım falan oğlum hastaydı hastaneye götürdüm ilaçlarını alırken dedim bi test alayım aldım ki var rabbim bi kapıyı kapatır birini açar bundada düşük tehlikem vardı 1 hafta hastanede kaldım şimdi rabbime şükür şimdi 12 + 5 günlüğüz darısı inşallah isteyen tüm Muhammed ümmetine inşallah