TeoMom Gzmklncc Tekrar test yapmaya gerek yok canım bariz çizgi kuruma çizgisi böyle olmaz sen glt yarın kan ver direk 🥰
Gzmklncc Htc3866 ben adet olmadım diyebilirim lekelenme şeklinde geldi ilaçlar yapar dediler sorduklarım 🥰
Gzmklncc Cennet-Kokulum sağlık ocağında 15 günde bir kan gönderdiklerini cuma günü gönderdiklerini söylediler kadın doğumda randevusuz almadı akşam kanamam var diyip acile giricem🥹
Umay255 Gzmklncc balım hamilesin 🤣🤣 aynı testi yaptım bu şekilden daha az belli gebeyim şuan al bak testim 🥰🥰
Umay255 Gzmklncc aynı şeyi yaşadım düşün gittim kan verdim 15.83 çıktı 🤣🤣 ben korktum yoktur diye ama gebeymisim git kan ver var senin kuzum 😁😁
Gzmklncc Umay255 sağlık ocağında almadılar 15 günde bir gidiyormuş kadın doğuma gittim sabah randevusuz almıyorlarmış akşam acile kanamam var diye giricem yoksa yine almıyorlar
[silindi] Gzmklncc aslında özelde acile gebelik için kan vereceğim derseniz alıyorlar sonuçlarda birkaç saat içerisinde çıkıyor
Umay255 Gzmklncc ohaaaa deseydin ya sezeryan mi yapican manyaklara bak ya ben özelde kan vermiştim 60 TL bunlar heralde doğuma alçak 🤣🤣