Mavisperi Ayshenur 7 de başladı 13 te bitmişti suan 16 olmak üzereyiz yeniden başladı sabahları çok bulaniyo kahvaltı sonrası geçiyor dediğin gibi tuzlu şeyler geciriyo tamamen ne zaman biter bende bilemedim 😪😪😪
Morkelebek26 Ayshenur kişiden kişiye değişir canım bnde 4+0 ken başladı sonra yoğunlaştı. Doktorumda ilaç istedim şimdi biraz daha iyiyim nadir bulantım oluyor
cileklicookie Ayshenur biraz bünye meselesi. İlk gebeligimde 9 ay sürdü doğuma 1 saat kala bile hep kusuyordum ne yazık ki. Şuan 17 haftalik daha az bulantim var ama yinede var yani gecmedi ne yazik ki. 3 adet prillam kullaniyorum.
Ayshenur cileklicookie prillam bana da verdi ama tek kullanıyorum aşırı derecede yok gereksiz kullanmakta istemedim
Ayshenur Eminecak teşekkür ederim canım 😍😊 prillam bana da verdi dr. Ama galiba 2 kullanıma çıkarmam gerekiyor tek kullanıyordum fazls içmemek için
Ayshenur Hulus prillam ı arttırayım işe yaramazsa bunu söylerim bende bakalım ama ben şu anda çok kötü değilim idare edebiliyorum
Merve_tna Ayshenur bende öyle yapıyordum gece yatmadan 2 tane içiyordum ancak kesiyordu bazen sabahlarıda içiyodum durumuma göre
Obirgebe Ayshenur 22 haftalıgım eskiye göre çok iyiyim şükürler olsun ama hala devam ediyor malesef kişiden kişiye değişiyor