Melekxcc Arkadaşlar 26+2 haftalığım ve 60 kilo ile hamile kaldım ama şuan 70 kilo olmuşum ,biraz kilo takıntım var siz nasıl kilolarınızı dengeliyorsunuz?
hunilimom Melekxcc büyük kızım da hiç takmadım 25 kilo aldım 😂 şimdi de 2. Hamileliyim niye bilmiyorum kilo alamıyorum en son 21 haftalık gitmiştim 2 kilo almışım
Soruyorumm Melekxcc tatlı ve sağlıksız beslenme bence sebze ve et agırlıklı ye iki canlıyım diye iki kişilik ye diyenler saçmalıyor senin ihtiyacın olandan bi tabak fazlası çoçuga yetiyor
Nskyhn Melekxcc ben de çok takıyorum çünkü üniversite de 3 ay çok kilo almıştım çok zor günler geçirdim psikolojik problemler yaşadım o yüzden tekrar yaşamamak için çok dikkat ediyorum yiyorum ama az az ve sık sık. Bı de dengeli. Hiç abur cubur yemiyorum sürekli su içiyorum 1 kilo aldım. Sürekli yürüyüş hareket yapıyorum
Esra0156 Melekxcc bende oğlumda kızımda 15 kilo almıştım şuan 18 haftalığım üç kilo vermiştim halen aynıyım
Nskyhn Melekxcc bence de ben de aynı şeyi düşünüyorum. Zaten midem küçük biraz fazla yiyim nefes alamıyorum kendimi sadece son 2 aya saklıyorum. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum ben de çok kafama takıyorum bence dikkat ederseniz toparlar siniz siz de zaten çok kilolu hamilelik başlamamış ki