Suleermz fyznrrrr 38+6 yız 2 cm açıklık var sancı kasılma ne ararsan var ama bizim kız piyasada yok 😂 o kız erken doğar diyeni bulursam meydan dayağı atacam😂😂
Careermum fyznrrrr bende 38+4 üm hala sancım yok 🥰😁 sadece bugün çok fazla belim ve bacağım ağrıyor ama bu sancı belirtisimi
tugcesari 37 haftalikta biziz ben 38 gibi dogurmak istiyorum ama bakalim kiz bebekler erken dogar derler bide 🙈😃
ezgicukur 39a girdik bugün ama ne gelen var ne giden ☺️ Bence bu kız erken gelir tezi külliyen yalan 😂😂
fyznrrrr Suleermz Perşembe günü bende de 2 cm açıklık vardı. Bel ağrısı dışında bi belirtim de yok😂. Bakalımmmm 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
fyznrrrr Elifkandemir5 bi tek bel ağrısı var. Perşembe günü de doktorum 2 cm açıklık var dedi ama bekliyoruz halaa 😂
tugcesari fyznrrrr Allah kolaylik versin sonlara yaklaştıkca daha cok agirlasiyor insan şikayetler çoğalıyor 😇
Suleermz fyznrrrr benim 1 haftadır açıklık aynı bel ağrısı hiç geçmiyor bacaklarım baldır kısımları ağrıyor gelsinler artık 😇
Elifkandemir5 fyznrrrr benimde ara ara yalancı sancılar gelip geçiyor birazda bacağıma vuruyor benimde yarın randevum var çok merak ediyorum ne alemdeyim açılma var mı diye ? Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
fyznrrrr Careermum keşke sancı belirtisi olsa 😂 bir haftadır belim ağrıdan kopuyor ama ne gelen var ne giden 🤭
fyznrrrr tugcesari hepimize inşallah ☺️ Gerçekten öyle. Genel olarak rahat bi hamilelik geçirdim ama bu son demler zorluyor hakikaten ☺️