benimmdunyamm Arkadaşlar 25 haftalıgim doktora gidecem başka bir hastaneye geçtim renkli görmek istiyorum ona ayrı ücret ödeniyor mu doktorunuz siz isteyince mi öyle veriyor yoksa kendi mi veriyor
Hulya3456 benimmdunyamm 4 boyutlu dimi bende merak ediyorum doğrusu 28. Haftaya giriyorum cok bende renkli ıstiyorum detayliya da girmedim
Nskyhn benimmdunyamm bana kendisi verdi 😍 ama ben özele başladım doktora sizle.devam edeceğim dedim sonra elimde hiç fotoğraf yok dedim bir sürü fotoğraf verdi bir de renkli verdi. Kendisi ultrasonda renkli falan gösterdi. Soylerseniz verir bence
Damlatuurgut benimmdunyamm bizim ilk siyah beyaz bakıyor sonra yüzü görünüyorsa 4boyutlu renkli resim veriyor ücretsiz 😊
Duyguylmz benimmdunyamm doktorun ultrason makinası renkli gösteren gelişmiş makinalardansa renkli olarak gösteriyor. Ama her hastanede yok malesef
benimmdunyamm Hulya3456 ben detaylı yaptırdim ama devletti bana ne gösterdi Ne de foto verdi adam o yüzden özele geçtim şimdi başka doktora gidecem ama renkli için ayrı ücret ödeniyor mu bilmiyorum
irezeyy benimmdunyamm ben medipole gidiyorum her gitmemde renklide gösteriyor fotoğrafta veriyor bir sürü ekstra ücret falanda yok muayene ücreti veriyosun zaten ona dahil
Deletedmom727271 Ben her gidişim de kontrole renkli de görüyorum ama ayrı bir ücret ödemiyorum her hastane de öyle mi bilmiyorum tabi
benimmdunyamm Duyguylmz hastanede diğer doktor verirken gördüm diğer doktorda olan cihaz bundada vardır herhalde 🤣
Nurgl34 benimmdunyamm benim doktorum 11. Haftadan beri bana renkli gösteriyor ekstra ücret talebinde bulunmuyorlar
Nilist Ben hep renkli ve dört boyutlu ultrasonda bakılıyorum. Ekstra ücret alınmıyor ama başka hastanelerde nasıldır bilemiyorum.
Yesim benimmdunyamm hayır ayrı ücret ödemiyosun tam usg den bakarken hocam renkli yüzünü de görebilir miyim de bakar çıktısınıda verir zaten
Asyaaa35 benimmdunyamm makineye baglı o canım 4d ise dogana kadar renkli ultrason göruntusu verir ama her özelde yok ben izmirde baya tanınmış iyi bir özel hastaneye gidiyorum ama yok mesela detaylı harici renkli göremedim😌