Karelinannesi Kızlar karın gerginleşmesi çatlamaya başlaması anlamına gelir mi? 24 haftalık hamileyim henüz bişey yok ama 3 gündür karnım ağrıyor gerginlikten sabah akşam aralıksız olarak. Ama kaşıntı falan yok henüz böyle olup çatlayan var mı?
Deletedmom7373700 Karelinannesi gerildikçe çatlama daha müsait oluyor. Sabah akşam bol bol nemlendirmek lazım. Bide doktorum bana genetik demişti bu tarz şeyler için. Yani anne nasıl bir hamilelik yaşadıysa sizinde öyle oluyormus büyük ihtimalle. Annemin hiç çatlağı olmamış mesela. 11. Haftaya girdim. Daha krem falan sürmüyorum onun rahatlığı ile. Çatlarsam ben şok 😂🤭
Temmuzannesii28 Deletedmom7373700 annem hamileliklerinde 6. Aydan çatlamaya başlamış ben 8. Aya girdim henüz bi şey yok çok şükür 😂 vücut yapısıyla alakalı bence bu 🙄
Karelinannesi Deletedmom7373700 bende krem sürmüyorum canım genetik diye düşünüyorum olursa birşey .. ama işte gerilimce acaba mı dedim
Deletedmom7373700 Karelinannesi kasıntı yapabilir belki gerilme oldukça. Kaşıntıyı engellemek için bile krem sürmek iyi bence. Karnım gerilmeye başlayınca ben sürcem ne olur ne olmaz 🤭