derin1derin Beyza-M yaaaa o kadar sevindim ki rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin 😍😍 evet öyle yapacağım 2 gün sonra kan vereceğim ama yine de test de yaparım evde çok teşekkür ederim 🥰🥰
derin1derin Leyla-ay-3023 çok teşekkür ederim yorumlar o kadar anlamlı oluyor ki insanın için bi nebze su serpiyor ferahlıyor rabbim hayırlısı ne ise hepimize onu nasit etsin sağolun
Tugce123- SemaArin adet olmadım olcak gibide değilim göğüslerim hala şiş acıyorlar ama benimde negatif 🤷♀️
Mihrimahvuslat Sevda-123 üzülme canım Allah büyük hayırlısı buymuş demekki bende alıştım artık negatif sonuçlara 😐
Tugce123- Sevda-123 adet olmadım olcak gibide değilim göğüslerim hala şiş acıyorlar ama benimde negatif 🤷♀️
SemaArin Tugce123- CANIM BENİMDE 20 ARALIK’TA KANDA 0.100 ÇIKTI 22 ARALIK’TA İDRARDA SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI 23 ARALİKTA KANDA 31 ÇIKMIŞTI 2 GÜNDE BİLE HEMEN YÜKSELEBİLİYOR
Tugce123- Emirela0206 ! https://imgyukle.com/i/RqVJgy Ben şuan kendi gözümle görüyorum anca bu kadar gözüküyor fotoda
Emirela0206 Tugce123- bakınca bence görüyorum inşallah vardır canım şuan hamileyim duam kabul olur seninde güzel haberini alırız amiin
derin1derin Tugce123- canım evet ben de görüyorum hayalet bir çizgi var sen testi mutlaka tekrarla hatta bence hiç durma bi kan ver gidip