ozmus Nur234 rengi sarı geliyor mu size? Bir de burnuna elinizi hafifçe bastırın çektiğinizde sarı görüyor musunuz
MUSU21 Nur234 cisli bez takibi yapiyor musun? Idrarini bol bol yapmasi lazim. Benim bebegimde oyleydi acliktanmis dr gaz olmaz dedi.. sen dra gotur tartiyolar zaten gunde kackez mama verecegini fln soylesin. Ben 5. Gun goturcem diye bekletmistim goturmemistim gazdan sanmistim ama hala yaptigim hatanin vicdan azabini cekiyorum. 7 aylik oldu o aglamalari kulagimda cinliyor acliktan aglatmisim bebegimi resmen.
dermus Nur234 gazı var büyük ihtimal. Gazdan dolayı bacak cekmesi yapıyor. Ben eczacıbaşı markalı bio gaia kullandım. O rahatlatıyordu. Allah yardımcınız olsun, ağlayan bebek olunca insan ne yapacağını bilemiyor üzülüyor sürekli ağladığı icin. Zor aşamalar
MUSU21 Nur234 6 7 dolu bez olmasi laximmis. Birde instagramda ebe tulin bulur tavsiye ederim takip et istersen postlarini incele mutlaka. Dr a goturmedin mi hala? Cocugu ac birakma ya ihmal etme bence
Obirgebe Nur234 ayak altılarına bebeyagı yada zeytin yagı ile masaj yap sonrasında korkmadan bacaklarını karnına ittir çek muhtemelen gazı var banyoda çok rahatlıyolar üşümeyecek şekilde banyoyu ayarla ve akan suyun altında tut seninle birlikte hem ten teması yapın hem sıcaklıkla gazı rahatlamış olur. Karnınında tok oldugundan emin ol ama muhtemelen gaZdan ağlıyor. Çok çektik büyük kızımda ve olabildiğince sakin kalmaya çalış panik yapma annesi bebek bu ağlayacak elbet sen ne kadar sakin bebekde o kadar sakin kalır 😊
Nur234 Obirgebe nasıl içimi rahatlattınız Allah razı olsun . Ağlayınca benimde psikolojim çöküyor iyiki varsınız 🤲🏻♥️
Obirgebe Nur234 ne demek kuzum ilk bebekte genelde panik korku oluyo her ağladıgında ama dediğim gibi sen ne kadar sakin huzurlu olursan o da o kadar sakinliyor emin ol