edaduzenkosar Detaylı ultrason yapılırken down sendromu bulgularına bakılıyor mu? Burun kemiği varlığı, ense kalınlığı vs. Kan testinden bahsetmiyorum.
Nurcankarakaya edaduzenkosar benim doktorum onu söylemedi canım sadece burun kemiği normalden biraz küçük dedi oda kafama çok takıldı doktoruma gösterdim kesin bişey diyemem genetik te olabilir Down sendromluda olabilir dedi 😔
mucizemizibekliyoruzz edaduzenkosar evet canım ikili test sonucumuda istemişti perinatolog. Detaylı ultrasonu yaptıktan sonra 2 katı ihtimal düştü demişti bana
gzmbkr1907 Benimkinde tekrar baktı doktorum, burnuna filan ense kalınlığı için yorum yapamam büyüdü artık dedi
SEMRE Benimde 20+2 de baktı 5.20 dedi belki burnu küçük olabilir dedi ama ben çok kafama taktım canim
Hulyaaaaa75 Off ya bende çok üzüldüm ğerdembe gnğ ayrntlım var yapmadm ikiliyi filan ne olcak cok merak ediyorm inşallah hiç bi problem olmaz sizdede yoktur inşalalh
Nurcankarakaya SEMRE bende yaptırmadım bana perinotoloğa git istersen ama ben olsam gitmem dedi bende gitmedim hiç