Kubos01 Hanımlar riskli gebeliğim var gelişimle ilgili sıkıntılarımız var kilo takıntım yok ama 28/30 hafta arasında o 2 haftada bebekler ortalama kaç gr alır
Abdusunannesi Kubos01 son zamanlarda haftada 200 gr a kadar aliyolar altında ya da üstünde alan bebeklerde var sağlık olsjn takmayın
NrcnGltkn Kubos01 bugün kontrolden geldm 28+2 1265 grm dedi doktor ama ultrson cihazına göre 29. Haftya uyumluymusum sorun yok ama herşey yolunda cihazmz genelde büyük gösteriyor dedi
Berenibeklerken Kubos01 benim 28de 1350 gramdı 30da 1500 gram olmuştu. Riskli gebeliğim ondan çok sık gidiyorum ben de maalesef 🤷 doktorum gayet iyi demişti.
Kubos01 Abdusunannesi kesinlikle öncelik sağlık sadece bu haftalarda 2 haftalık kontrollerde ortalama ne kadar gr aldılar onu merak ettim
Kubos01 NrcnGltkn doktorları anlamak mümkün değil o haftada brn 29 dum ultrasyonda 1300 e yakındı bi hafta geri dedi ne alakaysa
Kubos01 Berenibeklerken bende öyle canım 2 haftaya bir kontrol ama bizim ultrasyonda hep geri çıkıyor
Berenibeklerken Kubos01 2 haftadan fazla değilse sorun yok dedi benim doktorum ama kilosu mu düşük çıkıyo
3oglanannesi Kubos01 10 günde 200 gr kadar alıyor benimki de ben minyon olduğum için çokta tosbik olmaz ilkide öyle olmuştu 27 de 1100 gr dı 30 da gidicem bkm ne olmuş olur bilmiyorum
ortak Ben dün gittim daha 29+2 haftadayiz. 1390 Gr dedi. 26. Haftamda 1000 gramdi. Yorumları okuyunca kilosu düşük gibi geliyor bana