Minnoss Kizlar hepinize merhaba ben 39+2 haftalik hamileyim kendi doktoruma sira bulamadim 2 haftadir bnde bu hafta baska doktora gittim oda bana 5 gun sonra yatis yapicagini soyledi ama sancilarim olmazsa yine yatirir mi birazdaha beklermi cok korkuyorum 2 gune gel nst cekicez dedi bnde kendi doktoruma gitmeyi dusunuyorum bu durumu yasayan varmi bu arada devlete gidiyorum tesekkurler simdiden💕
Betulll Minnoss cnm bende 39+2 gunluk gebeyim haftaya saliya kadar dogmazsa suni sanci verip dogumu baslatacaklar bende 6 cm aciklik var onun disinda ne sanci ne suyum geliyor hic bir belirti yok
dddy Tam 40 haftada mı yatırıyor bu perşembe bende gideceğim 40 bitmiş oluyor yatış verir mi acaba bazı doktorlar 42ye kadar bekliyormuş devlette
Anemon 40 haftaya kadar giden sizlere öyle özeniyorum ki. İlk gebeliğim 36+4 şuan 35 haftalığım heran doğumum gerçekleşebilir
Minnoss Anemon canim bana doktorum 36 haftada yatis vermisti bnde yatmadim bu haftaya kadar Allahima sukur geldik Rabbim insallah saglikla almani nasip etsin kalbini ferah tut cok kafaya takma stres yapma dikkat et💕