Annekelebekkk Bebeğin suyu biraz fazla diye doktor şekerden şüphe etti test yapalım dedi Açlık kanına baktırmayi düşünüyorum sadece şekerli su içmek istemiyorum siz naptınız kararsızım ?
Mommynurse Annekelebekkk 23. Haftadaym bende bana da biraz artmış dikkat et duzelmezse test yaparz dedi . Bence yaptrn çünkü su fazla olduğu zaman bebişler hızlı büyüyüp erken gelmek istiyorlar günlerini tamamlamadan hemde şeker sizin ve bebeğinizin böbreklerini yorar ben yaptırmayı düşünüyorum duzelse bile suyum sizde yaptrn derim
Hale8918 Annekelebekkk aynı durum oldu yaptırdım ve gebelik şekeri çıktı maalesef. Yaptırmak istememiştim ama mecbur yaptırdım , iyi tarafından bakmak gerekirse bilmeden bebeğime zarar vermiş olacaktım benim şekerim sürekli yüksek olacağı için , şimdi ona göre önlem alabileceğiz. İnşallah sizde çıkmaz. Allah tüm bebeklerimize sağlık versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Dark Annekelebekkk arkadaşım da aynısı oldu. Şeker çıktı. Çıkmayabilir ama bunu bilemezsiniz o yüzden baktırın mutlaka
Aysumt Bana da suyu sınırda demişti 75 gr yükleme yapıldı çıkmadı bişey yaptırın bence ne olur ne olmaz