ikimelekannesii22 Kızlar onceden marketten alır hamburger yapar yerdim simdi sakıncalımı acaba yemek canım istedi?
irem-Dora ikimelekannesii22 haftada bir iki kez maksimum yiyebilirsin canım, işlenmiş gıda olduğu için normalde de çok tüketmek zararlı yoksa gebelikte ekstra bir etkisi olduğundan değil. Her şeyin fazlası zarar sonuçta, canın istiyorsa abartmadan yiyebilirsin
Srdm ikimelekannesii22 onun yerine tavuk göğsü alıp inceltip sosla pişirerek hamburgerda kullanabilirsiniz çok güzel oluyor özellikle knor un şinitzel sosuyla harika oluyor
Misssitare Şimdi biri çıkar bu soruları ciddi ciddi soruyor musunuz der🤦♀️ Hazır gıdaları çok tüketmeyin. Doktorum tavuğu bile yeme dedi. Doğal tüketmeye bak dedi. Sürekli olmamak kaydıyla arada olabilir tabi
ikimelekannesii22 Misssitare evet sormakta fayda var hazır şeylerin içinde ne oldugunu bilmiyoruz sizin doktorunuz uyarmıs benimki birşey söylemediği için burdan sorayım dedim
Misssitare ikimelekannesii22 benim de ilk doktorum pek bilgi vermiyordu değiştirdim. Doğal yumurta, ev yapımı yoğurt, pastörize süt yeni doktorum sayesinde öğrendim. İnternette de çok bilgi kirliliği var. İlk hamilelik olunca insan baya şaşkın oluyor🙆♀️ anlıyorum sizi