ozgesel1seyler Merhaba su an 11+6 olduk. Aile hekimliginden aradilar24 ekime tetanoz asisi icin gun verdiler ve o zaman 18 haftalik oluyoruz. Ben burada hep 20. Haftada yapildigini okumustum. 18. Haftanin bir zarari varmidir? Bilgilendirirseniz cok sevinirim...
Yasemintolga58 ozgesel1seyler ben 19 . Haftada gittim benim ebem yoktu başka ebede ben şu an yapmam dedi
Nurcankarakaya ozgesel1seyler bende 18 haftada gittim ebem yapmadı 20 haftalıkken gel dedi bugün gittim yaptım Ağrısı o anlık yok zaten hemen olmaz ağrısı yarın başlar dedi onada ağrı kesici iç dedi
Haticemustafa ozgesel1seyler genelde ilk doz 20 de ikinci doz 24 de yapiliyor canm Ama 17 18 de olanda var ve bir zararı olmaz yani sonucta ha 10 gun once ha 10 gun sonra asini ol yeter🤗
ozgesel1seyler Ya ben agridan sizidan korkmuyorumda bu zaman dilimine fena takildim =( yukarida yorum yapan bir hanfendiyede 17. Haftasinda yapmislar size 18 de yapmamislar cok garip simdi ben asi yaptirmaya gitsem mi gitmesem mi bilemedim =/
Gamze58 ozgesel1seyler kafanız karışmasın 16.-20. Haftalar arasında yapılıyor kiminin 17 kiminin 18 de olmasının bi farkı yok 16-20 haftalar arasında herhanhi bir haftada yapılıyo ben 17 haftada gittim ebe 19 yada 20 de gel dedi sorun ılmaz yani ☺️