BusRaa20 Dilandemirrr haberdar edin lütfen Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kolaylık sağlasın rabbim yardımcın olsun dua edeceğim 🙏🤲
Dilandemirrr BusRaa20 çok teşekkür ederim inşallah güzel olumlu geçer de doğum hikayemi pozitifin pozitifi diye paylaşabilirim 🥰
Dilandemirrr Fnen evet çoğu kişi aynı şeyi söylüyor hareket et yürü diye bende öyle yapıcam böyle olumlu konuşanlar olunca cesaret geliyor umarım kolay olur teşekkür ederim ☺️
Ezzzzgi İlk gebeliğimde 40 . Haftaya girmiştim sancım yoktu açıklıkta eve geldim o gün 2 saat nerdeyse yürüdüm gece saat 3 te sancım başladı suni sancı çok zor oluyor bunu deneyin belki kendi sancınız gelir rabbim yardımcın olsun 🙏🏻
Dilandemirrr Ezzzzgi denedim ben hep zaten yürüyordum başından beri evi baştan sona dip bucak temizledim egzersizler vs ama tık yok
BusraOzhan Dilandemirrr benim kızım 35 haftalıktı doğum pozisyonunda bile değildi hiçbir doğum belirtim yoktu yüksek tansiyon sebebiyle erken doğum yapmak zorunda kaldım
Bilge2019 Dilandemirrr normal doğum da doğurmak mesele değil canım insn bana o sancıyı çekmek mesele hele ki suni sancıyı kimseyi korkutmak istemem ama emin olun çok zor ağrısı sancısı tarifi yok oğlum 41 haftalık hiç açılma yokken doktor başlattı dopum u 10 saatte doğurdum evet doğum olduktan sonra hiç bişey yok ama genede sancı süreci kötü
Dilandemirrr Bilge2019 bakalım başıma neler gelicek bugün kurbanlık koyun gibiyim kolayca atlatırım umarım 🥲