Irem88- Anneler gününüz kutlu olsun hanımlar💐 Bebeğim çoğu zaman kasığımda hareket ediyor bu durum biraz korkutuyor beni sizde durum nedir?
hunilimom Irem88- teşekkürler canım senin de anneler günün kutlu olsun ❤️ sorun için de çok normal 28-30 dan sonra daha göbek deliğinin üstünde olucak
annesinin_beybisi Irem88- 22+5 im benim de kasiklarda hareket ediyor. belli bir haftaya kadar zaten küçük olduğu için kasıklarda hareket ediyor. ben detaylıya girdim bir sıkıntı görülmedi
Irem88- hunilimom teşekkürler umarım öyledir aslında bir hafta önce bu kadar aşağıda değildi perşembe günü detaylı ya giricem bakalım
Sultangungor Ben önemsemiyordum canım normaldir diye doktorumuz bebeğin kafası aşağıda dedi progestan başladı 24. Haftada şimdi 26 olduk doktoruna söyle bi
Sultangungor Irem88- kendimi yormadığım sürece evet ama gün içinde biraz fazla ayakta kalsam aşağıda hissediyorum hemen rahatsız ediyor beni olabildiğince yat dinlen ayaklarını yukarıda tut yatarken çok farkediyor
Ball1903 Benim de kafası aşağıda ama herhangi bir sıkıntı olduğunu söylemedi sadece basi asagida dedi 22.haftamda
rkyycbnn Ball1903 benimde 19. Haftada dedi kafası asagıda sıkıntılı bişey olsa doktor illa derdi zaten
Deletedmom727271 Haftası daha küçük canım kasıklarda olması normal. Büyüdükçe kilo aldıkça yukarı çıkıyor. Göbek deliğinin üzerinde olmasına daha var hafta olarak 🌼😊
Irem88- Deletedmom727271 aslında iki kızım var her hamileleğimde zaten bebek aşağıda diyordu Dr evet bende aşağıda hissediyordum onları ama son 1 haftadır bu bebişim baya aşağıda biraz korkutuyor sağlıklı olsunlarda inşallah biraz pipirikleniyor insan 😅
Irem88- Sultangungor haklısınız bende ayakta fazla kaldıkça sanki daha yoğun hissediyorum.inşallah sizde sağlıklı bi şekilde bebeğinize zamanında kavuşursunuz teşekkürler