Oznur3460 Merhaba arkadaslar ayın 23 ünde bu hastaneden randevü aldım detaylı ulturasona girmek için gideniniz varmıydı acaba memnun kaldınız mı
Fundaaq Detayli bakmiyolarmis ama soyle bebekte bir sıkıntı var ve sizi perinatolojiye yonlendirmislerse o zaman baktiklarini soylediler bana
twohones Oznur3460 bende randevu aldım 1 hazirana Ali Çelik gözüküyor bakalım, gittikten sonra tecrübenizi yazabilir misiniz
Oznur3460 twohones canım girdim detaylı ulturasona 30 dk sürdü asagı yukarı kontrol Dr iyiydi benim iyi geçti ama ultrason kağıdı bebeğin yüzünün resmi fln verilmedi rapor yazılmadı kontrole gittiğin Dr e devletten sonucu görür dedi
twohones Oznur3460 yaa öyle mi çok sevindim güzel geçmesine. Devlet hastaneleri genelde vermiyor ultrason 🤷🏻♀️ Ama sorun değil Zaten önemli olan bebişin sağlık durumu diye düşünüyorum ☺️
gkbyza Oznur3460 merhaba ben de bu doktora gideceğim 2 hafta sonra. Resim verilmemesine üzüldüm sonuçta hatıra kalıyordu onlar 😣
twohones Oznur3460 inşallah teşekkür ederim, doktor filiz hanım mıydı peki? Bende Ali bey görünüyor 🙈
Oznur3460 twohones evt Dr filiz hanım ama ali bey çok kalabalık bir hasta 10 30 randevüsü olup bugün 1 30 da Dr dan sıra bekliyordu filiz hanım günde 7 8 hasta bakıyormuş fazla bakmak istemiyormus öyle dediler
twohones Oznur3460 yaa gerçekten miii😳 iyi de benim o kadar zamanım yok ki 🤦🏻♀️ Ah randevulu değil mi bu hastalar neden bu kadar mağdur ediliyor anlamıyorum yaaa
Oznur3460 twohones canını sıkma belki Dr doguma fln gitmiştir o ara zarfında belki saatinden önce girersin bilemezsin