Bukiiiiiiii Kizlar gribim nane limon ic dedi doktor evde sallama poset cay nane limon var onu icsem olur dimi aktarcilar kapali cunki normalini alamadim o olur mi olur diyin lutfen
annesinin_beybisi Bukiiiiiiii yarım limon 2 çay kaşığı nane 1 kupa su. bu sekilde kaynatabilirsin poşet çaydan daha etkili olur
Fatma0090 Bukiiiiiiii evde kuru nanen varmı kuzum limonda varsa biraz su Bı kac kasık nane limon dil ben öyle yapıyorum kuzum
Bukiiiiiiii annesinin_beybisi poset cay kullansam bebege zarar vermez dimi barsada koydum simdi onu iceyim almisken sonra dediğinizi yaparım
Bukiiiiiiii Fatma0090 Bunu icsem aksama oyle yapsam olurmu hazirladim cunki kuzum sallama nane limon olunca bebege zarar vermez dimi
Fatma0090 Bukiiiiiiii içinde katkı madde varmı yokmu bilmiyorum kuzum daha önce ben hiç içmedim hazırını ama nane limonsa bişey yapmaz bence yeşil cay vs yasak sallamalar 😑
Bukiiiiiiii Rmysa3566 cok teşekkür ederim evde suan icin sallama ooset cay olarak nane limon var onu icicem oda zarar vermez dimi