Melek_aysima 24+2 haftalık hamileyim bel ağrısı çok kötü oldu bir haftadır önerisi olan var mı ya da benim durumumda olan
starmom Melek_aysima o haftalarda benimde omuriliğimin son kemiğinde çok şiddetli ağrım oluyordu özellikle çok ayakta kaldığım zaman şuan azaldı 26. Haftamdayım vitaminleri düzenli kullan canım bolca belini dinlendir uzan ılık suyla duş almak çok iyi geliyor
Mervemert61 Melek_aysima bende 24+3um benimde ayni 1 saat ayakta dursam yada hareketsiz durup biyerde otursam belim ağrıyor çok.. ☹️
smnrsmnr Melek_aysima acile gidip serum yiyince düzeldim. Doğrulamıyordum ayakta basamıyordum. Acil de ilgilendiler düzeldim
irem-Dora Melek_aysima magnezyum eksikliği de ağrı yapıyor canım, doktorum bana maden suyu tavsiye etti günde bir tane iç muhakkak diye ama magnezyumu fazla sodyumu az içerikli olandan, bir de suda çözünen magnezyum tabletleri var ondan verdi öyle rahatladım
Nskyhn Melek_aysima instagramda melike_yoga var bel ağrısı için yavas etkili çok güzel hareketleri var yaparsan çok rahat edersiiiiinnn