btl_hncr3 14 haftalık hamileyim plesenta aşağıda dedi doktorum ve bir kaç gündür bıçak saplanmasi şeklinde karnımda ve kasıklarimda sancı oluyor normalmi aceba
Emine003 btl_hncr3 canım kendini yorma fazla ayakta kalma dinlen çıkar inşallah benimde senin haftalarindayken öyleydi sonra 17-18 o haftalar civarı çıktı yukarı ama dinlen canım
Sacidenur btl_hncr3 benim de hem kanamam oluyor hem de aynı tarif ettiğiniz şekilde kasıklarda karnımda alttan hatta ağrılarım oluyor çocuklar iyi olsun da geçer
Sacidenur btl_hncr3 doktor sakın kabız olma istirahat et dedi iğne ilaç devam ediyorum bunlara dikkat edersiniz inşallah geçmiş olsun
gulsuayan btl_hncr3 canım ağır kaldırma cinsel iliskiden uzak dur progestan iç ve bol bol uzan dinlen benim de plasentam rahim ağzına yakın kapatmadı ama bunlara dikkat ettim şimdi 35 haftalığız çok şükür 🙏🏼
Gulce12 Ah ah ben 20. Hafta hala çekiyorum zamanla yukarı çıkacak ama senin canınıda okuyor yat bol bol ağır kaldırma çamaşır asma uzanma bişeyleri almaya normal yani kanama vs olmadığı sürece bu ağrılar maalesef 🙏
Esra33-34 btl_hncr3 16 haftamda benımde aşşağıdaydı canım. Sonra sürekli yattım eğilme kalkma kabız olma ıkınma bunlara dikkat ettim 18. Haftamda yukarı cıktı çok şükür atlattım. Dikkat edersen yukarı cıkıyo gecmıs olsn canım
Aselinkooo Aşağıda olunca ağrıda oluyor maalesef Bıçak saplanır gibi tam bacak arasında oluyor. Yürürken bile zorluyor. Kanama olmadığı sürece çok sorun etmeyin dinlenin yormayın kendinizi. İnşallah yukarı çıkar
Tugceasil Kızlar ben de 17 haftalığım dünden beri azar azar kahve akıntım var progestanı bırakmıştım tekrar başlattı doktor. Plesantayla alakalı birşey miki acaba ya
gozgozanne gulsuayan şükür canım Allah yardımcımız olsun.bana progesteron vermedi. Kaç haftadan beri kullanıyorsun? Ne zaman ne için verdin sana
gulsuayan gozgozanne benim progesteron hormonum yeterince yükselmemişti farkedince hemen progestana başlattı ben 5. aya kadar düzenli kullandım hatta hala arada alıyordum ne olur ne olmaz diye de doktorum bırak artık gerek yok dedi sabah akşam oral şekilde kullandım icerek cidden faydası olan bir ilac